Megrendelés menete


Röviden összefoglaltuk, hogy mi a megrendelési folyamat domain név regisztráció és tárhely-csomag vásárlása esetén.

Megrendelés menete

Röviden összefoglaltuk, hogy mi a megrendelési folyamat domain név regisztráció és tárhely-csomag vásárlása esetén.

  1. Kiválasztás: válassza ki ajánlatainkból az Önnek megfelelő domain-nevet, webhosting-csomagot vagy egyéb szolgáltatást.
  2. Megrendelés: adja meg a szükséges adatokat és küldje el megrendelését online. A megrendelés utolsó lépésénél el kell fogadnia (egy jelölőnégyzet (checkbox) bepipálásával) az általános szerződési feltételeket. Webhosting csomag rendelése esetén az adott tárhely csomag megrendelőjét is el kell fogadni jelölőnégyzet segítségével.
  3. Visszajelzés: a megrendelés után kap egy automatikus rendszerüzentet a megrendelt szolgáltatásról, domain-névről vagy webhosting csomagról.
  4. Megrendelés visszaigazolása: attól függően, hogy mit szeretne vásárolni, a visszaigazolási eljárás is eltérő:

- .hu domain esetében, a megrendelés beérkezése után elindítjuk a folyamatot, ezután kap egy adategyeztető e-mailt, melyben felsoroljuk a megadott adatait, melyeket ellenőrzés után az „elfogadom” gomb megnyomásával el is kell fogadnia. A regisztráció ezután indul el. Figyelem: amíg nem hagyja jóvá az adatait a domain-regisztráció nem indul el.

- minden más (nem .hu domain) domain-név megrendelése és/vagy hosting csomag rendelése esetén a rendelés után érkező automatikus rendszerüzenetben küldünk egy megerősítő linket, melyet le kell nyomni és ezzel igazolja vissza a domain-név regisztrációs igényét vagy tárhely csomag vásárlását.

  1. Domain-név-regisztráció indítása, szolgáltatás aktiválása: miután domain-név-regisztrációra vagy tárhely csomag vásárlásra vonatkozó szándékát visszaigazolta, elindítjuk a regisztrációt vagy aktiváljuk a hosting-csomagot. Erről természetesen a megrendeléskor megadott e-mail-címére értesítést küldünk.
  2. Szerződéskötés, számlázás: miután a domain-név-regisztráció vagy a tárhely csomag aktíválása megtörtént, postai úton küldjük a számlát.

Egyéb tudnivalók: igény szerint e-mailben – PDF formátumban – is el tudjuk küldeni a számlát.

support Hétfő - Péntek 8:00 - 16:00