Szerver adatok
Szerverhosting-szolgáltatás technikai paraméterei:

Webszerverünk Budapesten a Victor Hugo utcai BIX node szerverfarmon üzemel.

Belföldi sávszélesség 10 Gb/s
Külföldi sávszélesség 2 Gb/s
Áramforrás Redundáns, szünetmentes
Felügyelet 24 órás kamerás és személyes felügyelet

Webszerver technikai paraméterei:

Processzor AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor
Memória 16GB DDR3
Merevlemez alrendszer
Merevlemezek
RAID1 alrendszer
2 x 128GB SSD @RAID1
2 x 1TB HDD @RAID1 + backup

A technikai paraméterek tükrözik a törekvésünket, hogy minden hardvereszköznél biztosítsuk a redundanciát, és ezzel leállásmentes működést tudjuk garantálni. Szervereinken 24 óránként teljes mentést hajtunk végre, illetve hetente külső adathordozóra másoljuk a szerverek teljes tartalmát. A hardveres biztonság mellett nem elhanyagolható szempont a szerveren futó operációs rendszer megbízhatósága, és a szervert felügyelő szakember jártassága. A Wawona Internet Kft. Debian Linux operációs rendszert használ, mivel a biztonsági szempontok, valamint a maximális hardverkihasználásból következő gyorsaság alapján a Linux a legmegfelelőbb szoftver egy webszerver üzemeltetéséhez. Szervereinket külön a Linux rendszergazdai feladatokra specializálódott informatikai mérnök ellenőrzi.

2016.12.06
Szerverkarbantartás, szerdán (2016. 12. 7-én) éjjel

2016. december 7-én szerdán éjjel 22:00-tól szerverkarbantartás lesz. A leállás körülbelül 2 órán át fog tartani. Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

2015.03.31
Változott a .hu domain név regisztráció folyamata

2015. január 12-től változott a .hu domain név regisztráció folyamata. A változás csak az újonnan bejegyzett .hu domain neveket érinti.

2014.12.22
Webhosting és domain név árcsökkentés

2014. december 17-től cégünk jelentősen csökkentette domain név és webhosting árait. Emellett az összes hosting csomagjában jelentősen növelte a tárhely méretét.

Chat

Kattintson ide a chathez!

Név:
E-mail:
Tel.:
Megjegyzés: