Megrendelés menete
  1. Kiválasztás: válassza ki ajánlatainkból az Önnek megfelelő domain nevet vagy webhosting csomagot.
  2. Megrendelés: adja meg szükséges adatait és küldje el Online megrendelését.
  3. Visszajelzés: a megrendelés után kap egy automatikus rendszerüzentet a megrendelt szolgáltatásról és egy mellékelt domain regisztrációs űrlapot és/vagy webhosting megrendelő lapot.
  4. Megrendelés visszaigazolása: az e-mailben mellékelt domain regisztrációs űrlapot vagy webhosting megrendelő lapot töltse ki, írja alá, céges megrendelés esetén pecsételje is le, majd küldje el faxon: 72/227-718, postán: Wawona Internet Kft. 7621 Pécs, Zrínyi u. 6., vagy beszkennelve e-mailben: info@whosting.hu
  5. Domain név regisztráció indítása, szolgáltatás aktiválása: miután megérkezett cégünkhöz az aláírt, (cég esetében lepecsételt) domain név regisztrációs űrlap vagy webhosting megrendelő lap elindítjuk a regisztrációt vagy aktiváljuk a hosting csomagot. Erről természetesen a megrendeléskor megadott e-mail címére értesítést küldünk.
  6. Szerződéskötés, számlázás: miután a domain név regisztráció megtörtént, postai úton küldjük a számlát. A webhosting szolgáltatás aktiválása után az általunk is aláírt és lepecsételt megrendelő lapot a számlával együtt postai úton küldjük.

Egyéb tudnivalók: igény szerint e-mailben - PDF formátumban – is el tudjuk küldeni a számlát.

2016.12.06
Szerverkarbantartás, szerdán (2016. 12. 7-én) éjjel

2016. december 7-én szerdán éjjel 22:00-tól szerverkarbantartás lesz. A leállás körülbelül 2 órán át fog tartani. Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

2015.03.31
Változott a .hu domain név regisztráció folyamata

2015. január 12-től változott a .hu domain név regisztráció folyamata. A változás csak az újonnan bejegyzett .hu domain neveket érinti.

2014.12.22
Webhosting és domain név árcsökkentés

2014. december 17-től cégünk jelentősen csökkentette domain név és webhosting árait. Emellett az összes hosting csomagjában jelentősen növelte a tárhely méretét.

Chat

Kattintson ide a chathez!

Név:
E-mail:
Tel.:
Megjegyzés: